Udby og Ørslev Kirker

ØRSLEV Koncert med Mads Granum

10.11.2019 kl. 15:00 - 16:00

Mads Granum - Med favnen fuld af kærlighed

Mads Granum har med sine fortolkninger af salmer opnået en opsigtsvækkende niche-succes som jazzmusiker og har de seneste 15 år turneret flittigt. Det er blevet til mere end 250 koncerter i Danmark, Norge, Tyskland, Holland og Rusland. Evnerne inden for rytmisk musik og jazz har sammen med hans særegne salmeforståelse ført ham til en position som en af landets betydeligste inden for sin genre.

I 2017 udgav han 10 nykomponerede jazzsalmer i albummet "Med favnen fuld af kærlighed" med tekster af nogle af Danmarks bedste salmedigtere i nyere tid: Johannes Møllehave, Lisbeth Smedegaard Andersen, Holger Lissner, Hans Anker Jørgensen, Iben Krogsdal, Christiane Gammeltoft-Hansen, Johannes Jørgensen og Simon Grotrian. Flere af salmerne er udgivet i bl.a. 100 salmer og Kirkesangbogen.

Denne eftermiddag optræder pianist Mads Granum med sin trio bestående af Regitze Glenthøj - vokal og Jesper Bodilsen - kontrabas. Trioen vil præsentere de nye salmer for publikum i en kombination af jazzkoncert og fællessang.

Entre kr. 50 ved indgangen.

<- Tilbage
cookie information